دندانپزشکی یا پزشکی ؟ یک فارغ التحصیل پزشکی معمولا در مطب، بیمارستان، درمانگاه و یا کلینیک های درمانی مشغول به کار می شود. در مورد دندانپزشکان هم وضعیت مشابهی وجود دارد و آنها هم معمولا در چنین مراکزی کار می کنند.
دندانپزشکی یا پزشکی ؟ یک فارغ التحصیل پزشکی معمولا در مطب، بیمارستان، درمانگاه و یا کلینیک های درمانی مشغول به کار می شود. در مورد دندانپزشکان هم وضعیت مشابهی وجود دارد و آنها هم معمولا در چنین مراکزی کار می کنند. اما معمولا تنوع محل کار پزشک بیشتر از دندانپزشک است. به همین دلیل است که شما در یک قطار یا کشتی یا در یک مسابقه بزرگ فوتبال انتظار بیشتری دارید که با یک پزشک مواجه شوید تا یک دندانپزشک. دلایل این تفاوت هم مشخص است. مثلا این که خدمات پزشکی مستقیما با جان افراد در ارتباط است و به اصطلاح اورژانسی است و باید همه جا در دسترس باشد. همچنین خدمات ساده و اولیه دندانپزشکی بر خلاف خدمات ساده پزشکی، به تجهیزات و مکان ویژه ای نیاز دارد.
دندانپزشکی یا پزشکی ؟ درآمد پزشک و دندانپزشک به محل استخدام، موقعیت جغرافیایی و ساعات کار او بستگی دارد. یک پزشک یا دندانپزشک اگر در استخدام مؤسسات و یا وزارتخانه های دولتی باشد، بر اساس قوانین استخدامی کشور حقوق ماهانه دریافت می کند و در صورتی که مطب خصوصی داشته باشد، درآمدی به مراتب بیشتر از حقوق دولتی خواهد داشت. البته این به میزان توانمندی و تبحر در کار و میزان جذب بیماران بستگی دارد.
مشاهده کارنامه های کنکور 99
البته اگر پزشک یا دندانپزشک دارای تخصص یا فوق تخصص باشد، به دلیل تمایل بسیاری از مردم برای مراجعه به متخصص ها و فوق تخصص ها، می تواند درآمد بیشتری داشته باشد.
دندانپزشکی یا پزشکی ؟ رشته های پزشکی و دندانپزشکی امکان ادامه تحصیل تا سطح دکترای تخصصی را در ایران به شرح زیر دارند:
الف) ادامه تحصیل دانشجویان رشته پزشکی بعد از اتمام دوره پزشکی عمومی در دو مرحله امکانپذیر است:
۱- ادامه تحصیل در رشتههای تخصصی بالینی که داوطلب بعد از قبولی در امتحان پذیرش دستیاری سراسری کشور میتواند در رشتههای تخصصی که در حال حاضر در داخل کشور ارائه میشوند (نظیر تخصص چشم، قلب، مغز و…) ادامه تحصیل دهد.
۲- ادامه تحصیل در رشتههای علوم پایه که فارغالتحصیلان رشته پزشکی میتوانند در تخصصهای علوم پایه پزشکی نظیر فیزیولوژی ، ایمونولوژی، ژنتیک و … شرکت کنند.
ب) ادامه تحصیل دانشجویان رشته دندانپزشکی بعد از اتمام دوره دندانپزشکی عمومی در دو مرحله امکان پذیراست:
۱- ادامه تحصیل در رشته های تخصصی (دستیاری)
مشاهده کارنامه های کنکور 99
۲- ادامه تحصیل در رشته های دکترای Ph.D
دندانپزشکی یا پزشکی ؟ اگر دانش آموز ممتازی باشید یا حداقل جزو دانش آموزان موفق در کلاس باشید شاید تا حالا به شغل استاد دانشگاه فکر کرده باشید. خوبست بدانید که از هر دوی این رشته ها می توانید به شغل جذاب و پردرآمد استاد دانشگاه برسید. بنابراین اگر می خواهید استاد دانشگاه شوید امکان این کار از طریق هر دو رشته پزشکی و دندانپزشکی وجود دارد. البته ابتدا باید تا مقطع دکترای تخصصی این رشته ها ادامه تحصیل بدهید و گواهی اجازه تدریس دریافت کنید. سپس در فراخوان جذب هیات علمی وزارت بهداشت شرکت کنید.
بهترین و برترین مشاوره و برنامه ریزی در موسسه یک شو کاملا فوق حرفه ای و فوق تخصصی و بسیار دقیق بر اساس تفکر طراحان کنکور و در نهایت انتخاب رشته کاملا دقیق و فوق تخصصی برای قبولی در رشته های:
پزشکی ، دندانپزشکی ، داروسازی
تا زمان کنکور با شما خواهیم بود.
اکنون فرم زیر را کامل کنید تا با شما تماس بگیریم.
[Form id=”10″]